Om Serifosguide.dk

Om Serifosguide.dk

Vores mål med Serifosguide er at lave Danmarks største og ikke mindst bedste rejseguide til den græske ø Serifos. Her vil du kunne finde al den information du har brug for, når du skal planlægge hvor din næste ferierejse skal gå hen.

Vi sælger ikke rejser, men formidler alene uafhængig rejseinformation.

Serifosguide gik i luften i sommeren 2016 efter et par måneders planlægning, skriverier og design – og selvfølgelig et besøg på øen.

Flere rejseguides til de græske øer

Ud over Serifosguide.dk har vi også lavet rejseguide til Serifos’ naboøer Sifnos og Milos. Dem finder du på Sifnosguide.dk og Milosguide.dk.

Mød folkene bag Serifosguide.dk

Tine Vogel – tekst og foto. Har rejst i Grækenland siden 1975 og har stort kendskab til landet og den græske kultur. Har blandt andet besøgt 16 forskellige græske øer, og har i en periode arbejdet i Grækenland på et projekt med truede havskildpadder på det græske fastland og på de Ioniske Øer.

Martin Wolsing – redaktør og webdesign. Solid erfaring med netjournalistik og -marketing samt netmedier i det hele taget. Har designet hjemmesider siden 1997 og tjent til dagen og vejen som redaktør på onx.dk – en af Danmarks største blogs om Apples produkter siden 2007.

Har rejst fra Grønland i nord til Mauritius i syd – og en hel del midt i mellem. Er forholdsvis ny med rejser i det græske øhav, men har dog været på både det græske fastland og fire øer i Kykladerne.

Kontakt

Vil du kontakte os, så klik her: Kontakt Serifosguide

Græsk mad

Er du interesseret i græsk mad, så besøg vores hjemmeside med opskrifter på hjemmelavet græsk mad. Den hedder GræskMad.dk

Privatlivspolitik

Her finder du information om cookies samt vores privatlivspolitik.