Privatlivspolitik og Cookies

Udgiver

Serifosguide.dk udbydes af:

Wolsing Media
Under Himlen 8
4500 Nykøbing Sj.

CVR: 31531748

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Serifosguide.dk indsamler og bruger dine personlige oplysninger som beskrevet i disse retningslinjer. Det er altid de senest tilgængelige vilkår, der gælder.

Når du bruger Serifosguide.dk accepterer du nedenstående datapolitik.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg.

Serifosguide.dk sætter ingen cookies. Hvis vi på et tidspunkt begynder at gøre det, vil det altid kun ske efter dit samtykke.

Personlige oplysninger

Wolsing Media registrerer, indsamler og behandler ikke personoplysninger af nogen art når du besøger Serifosguide.dk.

Eneste undtagelse er hvis du kontakter os via vores kontaktformular. Her vil du blive bedt om at give dit samtykke til at vi må kontakte dig via den oplyste e-mail i den konkrete sag. Oplysningerne bliver ikke lagret eller brugt til andet. De vil alene fremstå som enhver anden henvendelse via e-mail. Det vil sige som en mailtråd. Denne mailtråd bliver slettet når fortsat kontakt i sagen ikke længere skønnes relevant.

Statistik

Wolsing Media indsamler ikke data om din færden på Serifosguide.dk.

Indlejret indhold og links

Artikler på Serifosguide.dk kan indeholde indlejret indhold fra tredjepart (men gør det normalt ikke). Det kunne være YouTube-videoer eller andet. Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig teknisk på samme måde, som hvis du have besøgt det pågældende websted.

Disse tjenester overvåger måske selv din interaktion med det indlejrede indhold, bruger cookies etc. Specielt hvis du har en konto hos pågældende. Det samme kan være tilfældet, når du klikker på et link på Serifosguide.dk. Her kan den hjemmeside som linket henviser til vælge at lægge en cookie og registrerer IP-adresse etc.

Her henvises til de pågældende tjenesters datapolitik.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Serifosguide.dk har om dig. Hvis de personoplysninger vi har om dig ikke er korrekte, kan du til enhver tid ændre dem. Du har også mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage skal indgives til Datatilsynet.

Da vi slet ikke indsamler personoplysninger på Serifosguide.dk er det dog meget nemt:Vi har ikke registeret nogle personoplysninger hverken dig eller nogen andre.

Har du yderligere spørgmål?

Har du yderligere spørgmål i relation til vores privatlivspolitik, kan du altid kontakte os ved at klikke her: Kontakt Serifosguide